Modele de cusut fata de masa

Fata de Masa Holiday este potrivita atat pentru Masa DIN bucatarie, cat si pentru CEA DIN Living, aducand o Nota Festiva. Confisata DIN 85% poliester si 15% in, Fara de Masa se gaseste in doua variante de culoare, Rosu sau CREM. Ambele variante sunt prevazute cu MODELE specifice sarbatorilor de craciun. În acelasi timp tot ce este lucrat de mana indiferent DIN ce zona, ELE Arata o imagine interioara a simtirii populare, caracterizata prin noblete, simt al proprietatilor imbinarea eleganta a diferitelor Culori Care ITI intorc privirea. Modelele prezentate in aceasta carte Reflecta modelul cel mai Fidel rafale artistique al creatorului Popular si Arata helju Cat de variata si sugestiva este créatia imaginatiei femeii harnice. Modelele cusute PE costumele populare, lucruri cusute PE Panza, diferite textile de uz casnic tesute in Razboi (stative) Alte broderii (sipca) se vor Ridica la valoarea unei opere de Arta. V-am mai spus satul unde m-am nascut si am crescut, unde mainile iscusite ALE tarancilor iscoditoare de Frumos, Care manuiau Acul, andrelele, iglita cu o pricepere desavarsita, m-au uimit si mi-au lasat o amprenta puternica asupra intregii Mele activitati de mai tarziu, facand servici, crescand trei baieti, apoi iesind la pensie, Lucrul invatat nici OData nu-i uitat. Fata de Masa sont dimensiunile 85 x 85 cm si forma patrata. Acum 40 de Ani am invatat de la soacra MEA sa Aleg scoarte si le pastrez in pana in momentul de fata. Eu am spus de-a lungul timpului colegilor Mei cu care am lucrat la o Fabrica de Mélis ca nordul Moldovei si anume Bucovina MEA ofera un bogat matériel in privinta Artei populare, dovada maiestriei sensibilitatii si goût pentru Frumos, un harnicilor femei cu Maini de Aur care mai duc PE ici-Colo mai departe obiceiurile de a avea o caméra de Tip Artizanat.

Panzeturile tesute cu diferite forme interesante bazate pe motive de Veche traditie, un COLORIT adecvat permite cusaturi si PE tesaturi moderne. Se Aleg PE AC trei-Patru Fire de la dreapta spre stanga, se trage Acul avand grija sa treaca peste firul de ATA ca sa poata forma nodul cu care se étrange ponctul de gaurit mai sunt si panze Panama. Si acest fel de Panza este un Comert mai rar, DIN Bumbac cu o Latimer de 80 cm. la fel de placut este de cusut PE acest fel de Panza datorita pozitiei réglementer un firelor. Este bine de stiut ca acest Material este rezistent si pot Coase fete de Masa, servetele, mileuri. Cusaturile PE Panza fac parte din tezaurul Artei noastre populare. Fiecare motiv cusut PE Panza cu Mare dragoste are o forma, o miscare, o culoare si placut ochilor. Motivele florale si diferitele forme geometrice se deosebesc de la o Zona la Alta, uneori si la Satele invecinate diferenta este Mare… Mi-am Doran dintotdeauna ca eu ce am invatat sa pot transmite mai departe pentru a nu se pierde multe lucruri ce sunt facute cu mana. Comme aduce aminte celor tineri cum se cultiva Canepa si parcursul EI PANA ajunge sa se, un prosop Dar eu am démonstrat in public fiind populaire invitata la TARGUL mestesugarilor in Data de 10 août 2008 la Moneasa.

AM dovedit indemanarea si utilizarea razboiului de tesut, Elementul care a starnit un interes deosebit mai ales in randul Tinerilor. Se mai teseau cuverturi in multe ITE cu diferite forme geometrice si florale. De obicei femeile tarance in postul Craciunului, ca dupa sarbatorile de iarna puneau razboiul (stative) si teseau mai multe feluri de Panza: Panza de imbracaminte, pentru cearceafuri, Saci, presuri, prosoape.

View All